Telefoonnummer

+31651854566

Email

welovetowrap@gmail.com

Wil je heel graag leren hoe je je kindje kan dragen met een draagdoek of ergonomische draagzak?

Sinds 28 oktober 2016 ben ik Gecertificeerd – die Trageschule draagdoekconsulent. Daarnaast ben ik ook opgeleid als Torsodraagconsulent bij Bereka Baby Dragen.

Voor een draagconsult kom ik jullie helpen aan huis. Dit omdat het voor je kindje een vertrouwde omgeving is. 
Tijdens een consult geef ik een stuk voorlichting over veilig dragen. We bespreken samen hoe je het dragen toe kunt passen in je dagelijks leven.
Als je een draagdoek of draagzak wilt aanschaffen naar aanleiding van het consult geef ik je een gepast advies over de eisen waaraan het product voor jou moet voldoen.
Het grootste gedeelte van het consult bestaat echter uit samen oefenen. Dit op een manier die jullie fijn vinden. Je kunt eerst rustig  bekijken hoe ik een doek om knoop, vervolgens kunnen we het samen doen. Daarna laat ik je het zelf een aantal keer ervaren waarbij ik meekijk en je aanwijzingen geef. Tijdens het oefenen maken we gebruik van een ”levensechte” draagpop. Hiermee kun je eindeloos doorgaan zonder dat je kindje er last van heeft. Het geeft rust voor je kind en jezelf wanneer het niet gelijk lukt. 
Aan het eind van het consult sluiten we wel af met het toepassen van de knoop met je kindje in de doek of het passen van je eigen kindje in de draagzak. Dit voelt natuurlijk heel anders dan een draagpop en is daarom ook een belangrijk onderdeel van het consult.
Hierbij houden we rekening met de omstandigheden op dat moment. Slaapt je kindje, is het te onrustig om te oefenen, zit je zelf even ”vol” van alle informatie en het oefenen dan kom ik kosteloos terug af om het consult op een ander moment af te ronden.