Telefoonnummer

+31651854566

Email

welovetowrap@gmail.com

Oktober 2018

De maand waarin wij, Jeroen & ik, stilstaan bij het prachtige feit dat wij 5 jaar ouders zijn. De jaren daar voorafgaand hadden wij geen idee dat we het zo zouden ervaren en aanpakken zoals we nu doen.

De afgelopen weken bedenk ik mij steeds maar 1 boodschap die ik graag overbreng aan nieuwe, andere ouders (to be): het kan anders!

Natuurlijk ouderschap kwam voor ons geheel vanzelf. Het volgen van de behoeften van Eva, ons eerste kindje, voelde als zo vanzelfsprekend. Net zo logisch als het volgen van onze eigen behoeften.

Wat is “Natuurlijk ouderschap/ Attachment Parenting”? Voor ons zijn een aantal aspecten aan het ouderschap heel gewoon terwijl het voor andere mensen om ons heen -met name andere ouders- helemaal niet zo “normaal” bleek te zijn.

Denk aan lang borstvoeding geven, samen slapen met je kinderen, je kindje de hele dag (soms ook in de nacht) bij je dragen in een draagdoek of draagzak. Al in de eerste jaren van Eva bleek dit voor ons dé manier om alle dagen fijn samen door te komen. Na heel wat speurwerk op het internet kwam ik er achter dat er meer ouders op deze manier in het ouderschap staan.

Binnenkort zal ik meer delen over mijn visie en aanpak betreft het natuurlijk ouderschap dat wij toepassen in ons gezin.

Kun je niet wachten, wil je nu al graag meer weten? Stuur een berichtje.